Post by fececanemo on Feb 4, 2022 9:50:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Shark Evolution 2022 version ▞▞▞
Opravte tento problém
Hra je zábavná, ale ak ju hráte príliš dlho, dostanete sa do zvrátenej, ale dobrej hry
Super hra, len po toľkých rokoch mohli pridávať okrem väčšieho počtu nových žralokov aj pôvodnú mapu, alebo pridať nové.
Vynikajúce 🎮.. má Google Achievement bod, ktorý je motivujúci.. ale nedá sa načítať ☁️ Uložený pokrok ...alebo pripojený k účtu Goggle alebo FB, takže pokrok...premrhaný...
Dobre
sk.txt - Fyzikálny korešpondenčný seminár
Mince z mojej bilancie stále miznú..táto hra bývala dobrá
Milujem tú hru, páči sa mi, ako môžete vyvíjať svoje chvenie, ale problém je v tom, že keď hrám hru, jednoducho sa vypne, takže prosím vyriešte problém
Ako si stiahnete Hungry Shark Evolution do počítača? ... Z jednoduchej arkády dokázal Ubisoft vytvoriť skutočný vesmír, v ktorom sa hráč musí stať špičkou
V hre Hangry Shark Evolution Existuje veľa zaujímavých misií na ... pokyny pre rýchly prechod hry Hungryshark: Evolúcia pre Android a iOS.
Táto hra je zábavná, keď ju dostanete, ale po chvíli začne byť veľmi nudná. Ale koniec koncov mám rád odomykanie nových žralokov a skúmanie oceánu, je to zábava.
Táto hra je taká úžasná, že ju hrám len celý deň a nikdy sa nenudím. Ale po tejto aktualizácii čistenia som nenašiel žiadnu možnosť prehrať režim čistenia odpadkov v oceáne, prosím, povedzte mi, prečo nemôžem hrať nový režim.
je to velmi dobra hra
Picovina hra sa neda stiahnut mam dobry mobil a ide iba po 59%a nic zastavi sa to neodporucam
stiahnuť hru Hungry Shark Evolution pre Android
Strašná haluz
Druhy krat som hrala a zo 7 kola do1 kola
Naj hra na svete. Ale zraloky by mohli byt lacnejsie. Budem mat velkeho bieleho zraloka
Nedá sa zaregistrovať 😠
Pekna blbost
Dobre ale je to trocha nelogocke
Zaseknutá v starej verzii tejto hry, opravte ju, prosím, svoju recenziu nezmením, kým nebude opravená, aj drahokamy je potrebné ľahšie získať alebo zmeniť cenu niektorých vecí, to isté platí pre mince
Je to dobre ale nemam rada take vulgarne hry!!!
Čakám na stiahnutie...to čakanie ma baví...dufam že sa to stalo za to..lol..🙈🙈🎃🎃
Je to trochu pomalé hrať za neplatenie, aby ste vyhrali hráčov, ale stále je to uskutočniteľné vďaka predajom väčšiny špičkových žralokov, inak je to vynikajúca a zábavná hra
Je to úžasné!!! S niektorými hrami je to tak, že aktualizácia niekedy hru zničí, ale táto hra je zakaždým perfektná. Ale dal som 4 hviezdičky, pretože neviem, ale niekedy sa mi hra zasekne Skontroloval som telefón, nie je to problém telefónu, v skutočnosti je to príčina hry Som rýchly hráč a hra nie je schopná spracovať niekedy.
Obedná prestávka: Hungry Shark Evolution – pokračovanie obľúbenej oddychovky · Najčítanejšie (24h) · MojElektromobil.sk · MojAndroid.sk · Informácie · Ďalšie
Keď pred rokmi prvýkrát vyšla, bola to fantastická hra. Potom ho kúpil ubisoft a úplne ho zničil. Typická hra freemiun nemôže získať nič z dobrých vecí, pokiaľ za veci nevynaložíte absurdné množstvo peňazí. Tiež sa mi páči, ako zakaždým, keď pridávajú väčšie žraloky, takže nikdy nebudete mať toho najlepšieho. Skutočne pekné je aj to, že bez ohľadu na to, aký žralok ste, tuleň vás stále pohryzie a spôsobí stratu zdravia. 2 hviezdičky pred tvojou komunistickou spodinou.
Dávam dve hviezdičky, pretože to, čo je zobrazené na obrázku, nie je skutočná hra, žiadne zaujímavé misie a tiež žralok sa pohybuje iba v oceáne 👎👎
Ide o mimoriadne vzrušujúcu hru a nebudete sa pri nej nudiť. Dvakrát sa mi však stalo, že sa hra reštartovala a stratil som všetky svoje úspechy a zakúpené žraloky. Hral som túto hru na Android TV a mal som aktívne internetové pripojenie. Opravte túto chybu
Pošlite reklamy každú chvíľu...
Veľmi dobré
Dobrá hra keď ste psychopati ináč nie
Blbost. Keby som mohol dat 0 hviezdiciek
Mne sa to dlho stahuje
1. 1. 2222 – moja hra padá už týždne, kontaktoval som podporu bez odpovede. Teraz to padá tak zle, že sa hra sama zatvorí vždy, keď sa ju pokúsim načítať. Prial by som si, aby som v hre neminul skutočné peniaze, pretože si ju teraz nemôžem užiť. Edit- 1/6 Podpora mi povedala, že nemôžu robiť nič, a aby som aplikáciu aktualizoval a skúšal. Hra funguje asi pri každom desiatom pokuse, niekedy to nebude fungovať celé hodiny.
Trápne
Dávam tomu iba 4 hviezdičky, pretože keď hrám hru a dostanem nejaké peniaze, ale keď prejdem do hlavného menu, moje peniaze už nie sú rovnaké
Zábavná hra, ale dva problémy: 1) Vždy, keď sa prehrá reklama, po jej návrate do hry sa vypne zvuk a musím ísť do menu hry, aby som ju znova zapol. 2) Nevidím spôsob, ako jednoducho zaplatiť poplatok za odstránenie reklám. Je tu toľko reklám a môj prvý problém to len zhoršuje. Veľmi sa mi nepáčia reklamy a rád zaplatím za to, že ich hra nebude obsahovať. Najmä vtedy, keď sú všetky reklamy nepreskočiteľné a zvyčajne sú určené pre temné mobilné hry alebo aplikácie „dostávajte zaplatené za hranie hier“.
Hungry Shark world je oveľa lepší, grafické spracovanie je tam ľahko sa tam dajú získať diamanty, a rýchlo získate väčších žralokov....... ale toto je lepšie lepšia odreagovačka.
+ Viac žralokov + Viac nepriateľov/šéfov + Viac máp/umiestnenie portálu Prosím🙏🏻 tak sa nudím, chceme tú najlepšiu offline hru ako je táto.
Úžasná hra, ale nemôžem odomknúť žraloky
*Upraviť*. Takže problém s obnovením mojich údajov je vyriešený. Mám všetko z novej aktualizácie. Dávam päť hviezdičiek, ale mojím problémom je teraz rýchlosť, akou sa energia žraloka vyčerpáva. Akože, sharkjirin život začína plynúť tak rýchlo, že nestíham jesť. Toľko k *pomaly sa vyčerpáva." Takže hra je stále úžasná, ale malo by sa skontrolovať vyčerpanie energie žralokov. Pekná vianočná aktualizácia.
Ahoj, to som opäť ja, dávam tomu 1 hviezdičku, pretože som odomkol žraloka Aarona a hrám to, ale zakaždým, keď to hrám, zasekne sa a žralok sa nepohne, takže to môžete opraviť, bolo by vhodné, keby ste opravili chyby v hre tak nebude lagovať ďakujem
Potrebuje dieťa, ktoré vám dá všetky schopnosti, toxické dieťa, ktoré vás ochráni pred medúzami a toxickými baralmi, novými laboratórnymi žralokmi. Páči sa mi starý vzhľad, pozadie, na ktorom ste si vybrali svojho žraloka atď. mapu a pridajte ďalšie mapy.Prineste späť krvavý kúpeľ.Drahokamy sú príliš vzácne.Pridajte online režim – radom hráčov, tímy, priateľov a ďalšie.Hudba v pozadí znie pekne.Vyvinuté žraloky vybavia všetky deti.Pridajte bullshark.CROSS-BREED.babys by sa mali vyvíjať a sú príliš malé.baby abysaurys by mali chodiť.
Vizera to dobre